Facebook
971 388 456

Noticia

Rehabilitació pista d'SQUASH amb GALP Menorca
26/09/2020

Apreciats/ades socis/es i usuaris/es del nostre club,

 

Ens complau comunicar-vos que recentment s'ha rehabilitat la pista d’SQUASH, un espai que feia temps que estava en desús.

 

Açò ha estat possible, gràcies a la signatura d'un conveni entre el nostre club i l'empresa Galp Menorca, mitjançant el qual s'ha pogut dur a terme la reparació i adequació de la pista d’squash i ja està disponible per a la pràctica d'aquest esport tant divertit, a la vegada que exigent.

Ja podeu fer la reserva de la pista d’Squash ONLINE a través de la nostra web: http://www.clubtenisciutadella.matchpoint.com.es/Login.aspx?return_url=~/Booking/Grid.aspx.

 

Des del nostre club agraïm el compromís de GALP Menorca amb l'esport, i en concret amb el nostre club, per tal de recuperar la nostra pista i poder oferir-la als nostres socis i usuaris.

 

Si no heu jugat mai a Squash i vos agradaria provar-ho, només us heu d’animar, ja que tenim un dia molt especial preparat en el qual us volem convidar, serà una JORNADA de PORTES OBERTES que es durà a terme el divendres dia 2 d'octubre de les 18h a les 21h.

Galp Menorca posarà a disposició dels usuaris raquetes i pilotes per poder provar-ho. No fa falta reservar, només venir i tenir ganes de xalar!

 

A més, els nostres socis i usuaris gaudiran de promocions i descomptes especials que GALP Menorca ens ofereix. En breu tindreu a la vostra disposició targetes Galp totalment gratuïtes que podreu recollir a la oficina del club.

 

Junts feim més club i cada dia més gran!!!

 

Molta Salut a tots!!!

Junta Directiva Club Tenis Ciutadella
Ciutadella 26 de setembre de 2020

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 


 
Apreciados / as socios / as y usuarios / as de nuestro querido club,

 
Nos complace comunicaros que recientemente se ha rehabilitado la pista de SQUASH, un espacio que hacía tiempo que estaba en desuso.

 
Esto ha sido posible, gracias a la firma de un convenio entre nuestro club y la empresa Galp Menorca, mediante el que se ha podido llevar a cabo la reparación y adecuación de la pista de squash y ya está disponible para la práctica de este deporte tan divertido, a la vez que exigente.
Ya podéis hacer la reserva de la pista de Squash ONLINE a través de nuestra web: http://www.clubtenisciutadella.matchpoint.com.es/Login.aspx?return_url=~/Booking/Grid.aspx.

 
Desde nuestro club agradecemos el compromiso de GALP Menorca con el deporte, y en concreto con nuestro club, para recuperar nuestra pista y poder ofrecerla a nuestros socios y usuarios.

 
Si no habéis jugado nunca a Squash y os gustaría probarlo, sólo os tenéis que animar, ya que tenemos un día muy especial preparado en el que os queremos invitar, será una JORNADA de PUERTAS ABIERTAS que se llevará a cabo el viernes día 2 de octubre de las 18h a las 21h.
Galp Menorca pondrá a disposición de los usuarios raquetas y pelotas para poder probarlo. No hace falta reservar, sólo venir y tener ganas de disfrutar!

 
Además, nuestros socios y usuarios disfrutarán de promociones y descuentos especiales que GALP Menorca nos ofrece. En breve tendréis a vuestra disposición tarjetas Galp totalmente gratuitas que podréis recoger en la oficina del club.

 
Juntos hacemos más club y cada día mayor !!!

 

 
Mucha Salud a todos !!!
Junta Directiva Club Tenis Ciutadella
Ciudadela 26 de septiembre de 2020

 

« Volver