Facebook
971 388 456
Noticias

27/02/2021

DESPUES DE FINALIZADAS TRES DE LAS CUATRO PRUEBAS DEL CAMPEONATO

DE MENORCA BENJAMIN 2021, NUESTROS JUGADORES I JUGADORES CONSIGUIERON 

EL TITULO DE CAMPEON EN LA CATEGORIA BENJAMIN FEMENINO A CON CLARA PONS

COMO CAMPEONA I BLANCA TORRES COMO SUBCAMPEONA. EN  LA CATEGORIA FEMENINA B

LAS JUGADORAS DE NUESTRO CLUB, CLAUDIA RODRIGUEZ I GISELA RIBOT QUEDARON COMO

CAMPEONA I SUBCAMPEONA Y EN LA CATEGORIA MASCULINO A, NUESTRO JUGADOR ROGER

MARGELI FUE DERROTADO EN LA FINAL. ENHORABONA A TOTS.

17/01/2021

impressionant com ha quedat la il·luminació de la pista 8 amb

les torres de llum habilitades amb focus leds, el club va fent millores

i aquesta proposta serà molt positiva. Ressaltar també el treball realitza

t per "Charls", el nostre pister, que el sol, va realitzant aquests treball

de millores. SALUT A TOTS

15/01/2021

 

 

 

Tema: Canvis en els horaris de Consergeria

 

 

 

Apreciats/ades socis/es i usuaris/es del nostre estimat club,

 

 

Amb motiu de la negativa evolució de la pandèmia i degut al pas del nivell 3 al 4 que implica entre d’altres el tancament interior de l’activitat de restauració. Ens veiem obligats a fer uns petits canvis que hem intentat adequar amb la finalitat d’afectar el menys possible l’activitat del Club.

 

Així doncs, a partir d’aquest dissabte dia 16 de gener, en que es passa a Menorca al nivell 4 de les mesures adoptades per les autoritats sanitàries, i mentres duri aquest nivell, la Junta Directiva del Club ha acordat el següent:

- El servei de bar cafeteria a l’interior del Club estarà tancat.

- Es permetrà la venda de productes del bar cafeteria per a consumir a l’exterior mentres el local estigui obert.

- Els nous horaris del bar cafeteria són els següents:

  • De dilluns a divendres 15,45h a 20,15h.

  • Dissabtes des de les 8.45hrs fins les 13:00hrs i de 15:45hrs les 20:00hrs.

  • Diumenges i festius d’obligada obertura des de les 8.45hrs fins les 13:00hrs. Capvespres tancat.

- De dilluns a divendres al matí la secretaria estarà oberta per lloguer de pistes.

- Les entrades i sortides quan el bar cafeteria i l’oficina estiguin tancades es farà per la reixa lateral que dona als vestuaris.

 

Una vegada més vos anima’m a utilitzar preferentment la plataforma online per a fer les reserves i el pagament mitjançant la TPV virtual a través de la web del nostre Club:

http://www.clubtenisciutadella.matchpoint.com.es/Login.aspx?return_url=~/Booking/Grid.aspx

 

Per acabar, vos feim sebre que els entrenaments no es modiquen, ja que la normativa ens permet seguir amb la nostra activitat esportiva habitual. Únicament s’anul·laran els entrenaments quan per raons climatològiques no es puguin fer a l’exterior.


 

Moltes gràcies a tots per la vostra comprensió i col·laboració.

Molta Salut a tots!!!

Junta Directiva Club Tenis Ciutadella
Ciutadella 14 de gener de 2021

 

26/09/2020

Apreciats/ades socis/es i usuaris/es del nostre club,

 

Ens complau comunicar-vos que recentment s'ha rehabilitat la pista d’SQUASH, un espai que feia temps que estava en desús.

 

Açò ha estat possible, gràcies a la signatura d'un conveni entre el nostre club i l'empresa Galp Menorca, mitjançant el qual s'ha pogut dur a terme la reparació i adequació de la pista d’squash i ja està disponible per a la pràctica d'aquest esport tant divertit, a la vegada que exigent.

Ja podeu fer la reserva de la pista d’Squash ONLINE a través de la nostra web: http://www.clubtenisciutadella.matchpoint.com.es/Login.aspx?return_url=~/Booking/Grid.aspx.

 

Des del nostre club agraïm el compromís de GALP Menorca amb l'esport, i en concret amb el nostre club, per tal de recuperar la nostra pista i poder oferir-la als nostres socis i usuaris.

 

Si no heu jugat mai a Squash i vos agradaria provar-ho, només us heu d’animar, ja que tenim un dia molt especial preparat en el qual us volem convidar, serà una JORNADA de PORTES OBERTES que es durà a terme el divendres dia 2 d'octubre de les 18h a les 21h.

Galp Menorca posarà a disposició dels usuaris raquetes i pilotes per poder provar-ho. No fa falta reservar, només venir i tenir ganes de xalar!

 

A més, els nostres socis i usuaris gaudiran de promocions i descomptes especials que GALP Menorca ens ofereix. En breu tindreu a la vostra disposició targetes Galp totalment gratuïtes que podreu recollir a la oficina del club.

 

Junts feim més club i cada dia més gran!!!

 

Molta Salut a tots!!!

Junta Directiva Club Tenis Ciutadella
Ciutadella 26 de setembre de 2020

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 


 
Apreciados / as socios / as y usuarios / as de nuestro querido club,

 
Nos complace comunicaros que recientemente se ha rehabilitado la pista de SQUASH, un espacio que hacía tiempo que estaba en desuso.

 
Esto ha sido posible, gracias a la firma de un convenio entre nuestro club y la empresa Galp Menorca, mediante el que se ha podido llevar a cabo la reparación y adecuación de la pista de squash y ya está disponible para la práctica de este deporte tan divertido, a la vez que exigente.
Ya podéis hacer la reserva de la pista de Squash ONLINE a través de nuestra web: http://www.clubtenisciutadella.matchpoint.com.es/Login.aspx?return_url=~/Booking/Grid.aspx.

 
Desde nuestro club agradecemos el compromiso de GALP Menorca con el deporte, y en concreto con nuestro club, para recuperar nuestra pista y poder ofrecerla a nuestros socios y usuarios.

 
Si no habéis jugado nunca a Squash y os gustaría probarlo, sólo os tenéis que animar, ya que tenemos un día muy especial preparado en el que os queremos invitar, será una JORNADA de PUERTAS ABIERTAS que se llevará a cabo el viernes día 2 de octubre de las 18h a las 21h.
Galp Menorca pondrá a disposición de los usuarios raquetas y pelotas para poder probarlo. No hace falta reservar, sólo venir y tener ganas de disfrutar!

 
Además, nuestros socios y usuarios disfrutarán de promociones y descuentos especiales que GALP Menorca nos ofrece. En breve tendréis a vuestra disposición tarjetas Galp totalmente gratuitas que podréis recoger en la oficina del club.

 
Juntos hacemos más club y cada día mayor !!!

 

 
Mucha Salud a todos !!!
Junta Directiva Club Tenis Ciutadella
Ciudadela 26 de septiembre de 2020

 

05/07/2020

ahir dissabte dia 4 de juliol, l'equip benjamin femení de l'
club tennis Ciutadella, es va proclamar campió de menorca per
  equips benjamins 2020, a l'derrotar als clubs de Tennis
Mahon per 3-0 i a el Centre Esportiu Malbuger per 2-1.El equip

de el Club Tennis Ciutadella, va estar format per les jugadores,

Clara Pons B., Blanca Torres G., Laia Bagur F. i Marta Bagur F.
enhorabona campiones

01/07/2020

Ahora puedes volver a disfrutar de uno de los espacios emblemáticos de nuestro club: el Xiringuito.

Si quieres disfrutar de una comida familiar, un encuentro con amigos, una fiesta de cumpleaños... y no sabes dónde celebrarlo, te proponemos que reserves nuestro xiringuito.

Se trata de un espacio con dos salas, una para cocinar y la segunda sala montada como comedor hasta 20 personas.

Dispone de una gran nevera para mantener las bebidas frescas, paellero a gas butano con 2 paellas de diferentes medidas, accesorios de cocina, muebles auxiliares, y unas vistas espectaculares a la piscina de nuestro club.

En cuanto a horarios, los fines de semana está disponible de 11:00 a 21:30, y de lunes a viernes disponible por las tardes de 17:00 a 21:30.

Los precios son:

SOCIOS DEL CLUB: 

Sábados/Domingos  80 € + 50 € fianza

Lunes a Viernes: 50 € + 50 € fianza

NO SOCIOS DEL CLUB:

Sábados/Domingos  100 € + 50 € fianza

Lunes a Viernes: 60 € + 50 € fianza

RESERVAS en secretaría/conserjería del club.

 

27/05/2020

pastedGraphic.png

 

 

 

Apreciats/ades socis/es i usuaris/es del nostre estimat club,

 

Ens complau comunicar-vos que aquest dissabte s’ha publicat una nova disposició del Ministeri de Sanitat (Ordre SND/440/2020, de 23 de maig), que juntament amb les notes aclaratòries de la RFET i FTIB,  afecta de manera important a la pràctica esportiva a les FASES 1 y 2 de desescalada pel COVID-19. Per aquest motiu, entre d’altres, la Junta Directiva reunida en sessió extraordinària ahir mateix va decidir reiniciar els entrenaments i classes grupals de tenis del nostre Club a partir de dimarts dia 2 de juny.

 

Donat que els entrenaments van ser suspesos en motiu de la Covid-19 a mitjans de març, i ja s’havia fet efectiu el cobrament de les quotes de la totalitat de la mensualitat. La Junta Directiva ha acordat que la primera quinzena de juny serà com a compensació dels dies de març no aprofitats. Per tant, el mes de juny es procedirà al cobrament, únicament del 50% de les quotes d’entrenaments, corresponent a la segona quinzena del mes.

09/05/2020

 

Apreciats/ades socis/es i usuaris/es del nostre estimat club,

 

 

Ens complau comunicar-vos que segon l’Ordre SND/399/2020 d’avui mateix (BOE 130 de 09/05/2020), per a la flexibilització de determinades restriccions d’àmbit nacional, se’ns permet obrir les instal·lacions del nostre Club de tenis.

 

Açò implica que les pistes dels nostre club estaran disponibles per llogar i jugar a partir d’aquest dilluns dia 11 de maig.

 

A partir d’aquest dilluns tots els socis/es i no socis/es assistents a classes podran llogar i jugar a tenis al nostre Club.

 

A partir del següent dilluns dia 18 les pistes estaran disponibles per llogar per a tothom que ho desitgi, socis i no socis.

 

Es preferent que les reserves es facin on-line i el pagament es faci per TPV virtual a través de la web del Club:

http://www.clubtenisciutadella.matchpoint.com.es/Login.aspx?return_url=~/Booking/Grid.aspx

 

Us recordam que la terrassa del bar estarà oberta de conformitat amb les obligacions d’aforament autorizades.

 

Els vestuaris romandran tancats de conformitat amb la normativa actual. Qui tengui material a la taquilla, hauria de cedir la clau a la consergeria del bar qui li obrirà per recollir tot el que hi hagi a l’interior de la mateixa. El Club custodiarà la clau de la taquilla fins a l’acabament d’aquesta situació i aprofitarà per fer una neteja a fons i un inventari dels titulars de cadascuna de les taquilles.

 

S’haurà de complir amb la normativa sanitària (s’adjunta tríptic de normes de la RFET).

 

En quan tiguem coneixement de més canvis, com l’inici dels entrenaments, us ho farem saber.

 

Vos agraïm novament la vostra comprensió en aquesta situació excepcional, però ja hi queda poc per gaudir des nostre esport preferit!

 

Fins dilluns a tothom que s’animi!!!

 

 

Molta Salut a tots!!!

Junta Directiva Club Tenis Ciutadella
Ciutadella 9 de maig de 2020

pastedGraphic.png

 

 

Apreciados / as socios / as y usuarios / as de nuestro querido club,

 

 

Nos complace comunicaros que según la Orden SND/399/2020 de hoy (BOE 130 de 09/05/2020), para la flexibilización de determinadas restricciones de ámbito nacional, se nos permite abrir las instalaciones de nuestro Club de tenis.

 

Esto implica que las pistas de nuestro club estarán disponibles para alquilar y jugar a partir de este lunes día 11 de mayo.

 

A partir de este lunes todos los socios/as y no socios/as asistentes a clases podrán alquilar y jugar al tenis en nuestro Club.

 

A partir del siguiente lunes día 18 las pistas estarán disponibles para alquilar para todo el mundo que lo desee, socios y no socios.

 

Se preferente que las reservas se hagan on-line y el pago se haga por TPV virtual a través de la web del Club:

http://www.clubtenisciutadella.matchpoint.com.es/Login.aspx?return_url=~/Booking/Grid.aspx

 

Se recuerda que la terraza del bar estará abierta de conformidad con las obligaciones de aforo autorizadas.

 

Los vestuarios permanecerán cerrados de conformidad con la normativa actual. Quien tenga material en la taquilla, debería ceder la llave en la conserjería del bar quien le abrirá para recoger todo lo que haya en el interior de la misma. El Club custodiará la llave de la taquilla hasta la finalización de esta situación y hará una limpieza a fondo y un inventario de los titulares de cada una de las taquillas.

 

Se deberá cumplir con la normativa sanitaria (se adjunta tríptico de normas de la RFET).

 

En cuanto tengamos conocimiento de más cambios, como el inicio de los entrenamientos, lo comunicaremos.

 

Os agradecemos nuevamente vuestra comprensión en esta situación excepcional, pero ya queda poco para disfrutar de nuestro deporte favorito!

 

Hasta el lunes a todo el que se anime!!!

 

 

Mucha Salud a todos !!!

Junta Directiva Club Tenis Ciutadella

Ciudadela 9 de mayo de 2020

18/02/2020

El pasado domingo 16 de febrero tuvo lugar en nuestro club el Primer Torneo Dobles Familiar.

La idea de este torneo fue combinar deporte en familia con mini partidos de dobles de tenis.

En cuanto se anunció el evento, se generó una gran expectación y en pocos días se agotaron las inscripciones.

Así, fueron 36 parejas las que participaron en el torneo, y que pudieron disputar 3 partidos de 30 minutos con diferentes contrincantes de nivel similar.

 

Además, entre partido y partido, se ofreció a los participantes y familiares un desayuno consistente en chocolate caliente, con magdalenas y fruta variada, entre otros aperitivos.

 

Aprovechando la cercanía de carnaval, también se amenizó la jornada con un divertido "photocall", donde los asistentes podían realizarse instantáneas para compartir y tener un recuerdo de su participación en el evento.

La jornada transcurrió animada y disputada, y los deportistas pudieron disfrutar de buen tenis, culminado con el emocionante partido "final" entre Gabi Cardona y Jan Cardona contra Damià Moll y Maria Moll, donde estos últimos ganaron por un ajustadísimo resultado 35-33.

Otro de los partidos finales fue en disputado entre las parejas Jose Antonio Talvavull y Begoña Coll contra Xavi Benejam y Maribel Torres, que acabó en empate.

 

Al final la sensación es que ganó el deporte y el buen ambiente de un club activo, y con muchas ganas de seguir disfrutando del tenis rodeado de buenos compañeros como los del Club Tenis Ciutadella.

25/12/2019

ahir dimarts va acabar es Master Menorqui en categories Benjami, e Infantil

bon paper des nostres benjamins-es, amb en Jan Cardona com a campio Benjamin,

demostran que Ha sigut es millo benjamin de Menorca durant aquet any 2019.

En Benjamines, na Laia Bagur va ser semifinalista, perden amb la campiona Zahira

Kerr. i s`altre benjamina, na Clara Pons, va ser campiona en la categoria de Consolacio.

En modalidat Infantil, en Sergi Bagur, va ser semifinalista contra en Jordi Moure, que

es va andur es torneig. En definitiva, torneig de dalt de tot per els jugadors del 

Club Tenis Ciutadella. Anims a tots i enhorabona a tots per es torneig realizat.

04/12/2019

El dia 15 de novembre de 2019 es reuní l’Assemblea General Extraordinària del nostre club esportiu per a l’elecció dels membres de la nova Junta Directiva, convocada en la forma prevista en els Estatuts.
La nova Junta Directiva, elegida en la Assemblea General Extraordinària, i de conformitat al procés electoral duit a terme segons indiquen els Estatuts del nostre club, es la següent:
• PRESIDENTA: ANA VILAFRANCA QUINTANA
• VICEPRESIDENTA: SILI BOSCH TORRES
• SECRETARI: JUANJO RIBOT BOSCH
• TRESORER: JORDI PERISÉ BERTRAN
VOCALS:
GABRIEL CARDONA CAULES, MÓNICA DUEÑAS FARRAS, JONATHAN RINCON CARDENAS, IGNASI FERNANDEZ FLORIT, ANTONI LLUCH TALTAVULL, DAMIA BOSCH CANET.

Esteim a la vostra disposició, per qualsevol qüestió relativa al club i oberts a les aportacions que ens pugueu fer, per poder fer feina per millorar el nostre Club.

Encarem aquesta nova etapa amb il·lusió i molta energia, i amb l'objectiu de que el nostre Club pugui consolidar i créixer amb base social, activitats i èxits esportius.

*Podeu contactar amb nosaltres per mitjà de l'email del Club: info@clubtenisciutadella.com

«  1 2 3  »